Vi är glada att presentera en ny medarbetare hos oss – Viktoria Orsén!

Viktoria började jobba hos oss nu under hösten och kommer att arbeta hos oss som researcher. I rollen kommer Viktoria arbeta med våra rekryteringsuppdrag tillsammans med övriga rekryterare och researchers med ansvar för att utöka vårt kandidatnätverk med marknadens mest eftertraktade kompetens. Viktoria har ett stort IT-intresse och är riktigt vass på att identifiera rätt profiler och även på att dechiffrera Googles sökmotor för att hitta uppgifter kring de kandidater vi vill komma i kontakt med. 

Innan Viktoria började hos oss arbetade hon på ICA som Driftansvarig för kassalinjen samt i kundtjänsten. Viktoria har en examen från Personal, arbete och organisation programmet vid Stockholms universitet där hon var aktiv i studentlivet, bland annat som ordförande för Stockholms universitets personalvetarförening.

När Viktoria inte searchar är hon ute på olika friluftsaktiviteter och åker skidor, vandrar eller spelar golf. Viktoria bor med hund och sambo i västerort i Stockholm och brukar läsa böcker, gå på promenader och umgås med vänner för att varva ner. Några av hennes stora intressen är djur, musik och människor. 

Varmt välkommen Viktoria, vi hoppas du ska trivas hos oss!